fleurfoodie

Gele driehoek website fleurfoodie

Over Fleur foodie

Fleur Vrakking

Blogger, food fotograaf

Even voorstellen, hoi ik ben Fleur Vrakking (26) . Ik woon samen met mijn vriend Bob in Zoutelande. Ik ben afgestudeerd aan de hogere hotelschool en werkzaam als bedrijfsleider in een strandpaviljoen. Ik vind het heerlijk om te werken aan het strand. Toch miste ik iets waar ik mijn creativiteit kwijt kon.

Ik ben Fleur Foodie begonnen in oktober 2020. 

Fleur Foodie is ontstaan in de corona tijd, waar ik de passie voor food fotografie heb ontdekt. Voor mijn werk (in de horeca) ging ik een aantal foto's maken van gerechten dit beviel me zo goed dat ik me er helemaal in verdiept heb. Want ik vond het extreem leuk om te doen en ik had inmiddels toch alle tijd. Ik ben ook best perfectionistisch en als ik wat wil doen, dan wil ik het ook helemaal goed doen. Dus ik heb een camera aangeschaft en me helemaal verdiept in de wereld van food fotografie. Ik was helemaal verkocht. Ik heb boeken gelezen, verschillende blogs gelezen en veel Youtube tutorials bekeken. Daarnaast heb ik zo veel mogelijk geoefend met mijn camera, door veel foto's te maken. Ook probeer ik zo veel mogelijk nieuwe dingen te proberen op het fotografie vlak en mezelf zo te ontwikkelen.

 

Ik heb ontdekt dat food fotografie erg leuk is om te doen en dat iedereen het kan met wat makkelijke tips. Ik bemerkte dat er weinig (Nederlandse sites) zijn die zich focussen op foodfotografie. Daarom ben ik zelf alle tips en informatie die ik vond gaan verzamelen op mijn Instagram account. Deze groeide zo hard, dat ik besloten heb om deze website te starten. Ik probeer op mijn website op een makkelijke manier uit te leggen hoe je mooie foto's kan maken van gerechten. Zodat ik jou te helpen om jouw foto's tot een hoger niveau te tillen.

Fleur Vrakking | Fleur Foodie | Foodfotograaf het gezicht achter Fleurfoodie

Samenwerken?

Op mijn site kan ik je product of bedrijf onder de aandacht brengen bij een groot publiek. Dit kan bijvoorbeeld door een sponsored blog of een post op social media. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar fleurvrakking@outlook.com of neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier.

Foodfotograaf

Ik combineer mijn passie voor fotografie met mijn liefde voor eten, wijn en de eenvoudigere dingen in het leven. Ik ben altijd nieuwsgierig en leergierig en word geïnspireerd door de wereld van kunst, architectuur, design, eten en fotografie. Ik ben een perfectionist en ik wil altijd gaan voor het beste resultaat. Ben jij op zoek naar een food fotograaf voor foto's voor je restaurant, food blog, je kookboek of je product? Dan kom ik graag met jou in contact om te kijken naar jouw wensen. Ik pas elk project aan aan iedere individuele klant. Aarzel niet om contact met mij op te nemen met al je vragen. 

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je een shoot plannen? Aarzel dan niet en neem contact met mij op. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren. Je kunt het contactformulier hieronder invullen of een 

mail sturen naar fleurvrakking@outlook.com.

Lichtroze vierkant
Mini tulband met chocoladesaus en frambozen

Contactformulier

  • Fleurfoodie
  • Fleurfoodie
  • Fleurfoodie

Bedankt voor de inzending!